Startpagina - myrevita

Onze producten

Startpagina

RevitaStress

RevitaStress is een voedingssupplement dat, dankzij Rhodiola-extract, bekend staat om de weerstand tegen tijdelijke stress te bevorderen tijdens een moeilijke periode die verband houdt met professioneel of persoonlijk overwerk of fysieke inspanning. Het draagt bij aan een optimale intellectuele activiteit. De unieke formule die Rhodiola, Lactium®, mariene magnesium, vitamine B6 en zink combineert, stelt consumenten in staat om de controle over hun dagen terug te krijgen.

Meer informatie

RevitaEnergy

Revita Energy is de oplossing voor een snelle energievoorziening wanneer u deze nodig heeft. De originele formule op basis van vitaminen, magnesium en dextrose stelt u in staat om energie terug te winnen tijdens fysieke of intellectuele inspanning.

Meer informatie
Startpagina
Startpagina

RevitaSleep

RevitaSleep maakt het gemakkelijker om in slaap te vallen en helpt de kwaliteit van de slaap te verbeteren. Citroenmelisse extract vergemakkelijkt het in slaap vallen en verbetert de kwaliteit van de slaap. Magnesium en vitamine B6 dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid en de goede werking van het zenuwstelsel. Zink draagt bij aan het goed functioneren van de cognitieve functie. Lactium® is een gepatenteerd melkeiwithydrolysaat, het resultaat van 10 jaar onderzoek.

Meer informatie

RevitaImmunity

RevitaImmunity is een voedingssupplement dat bijdraagt aan het behoud van vitaliteit en de goede werking van de afweer. Het is een innovatieve formule die plantenextracten (vlierbessen en ginseng) combineert, een soort melkzuurfermenten (Lactobacillus Rhamnosus), vitaminen en mineralen.

Meer informatie
Startpagina

In geval van vraag

Bekijk onze meest gestelde vragen.

Neem contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alle informatie, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

* Verplicht veld
Coordinatie

pfsb@pierre-fabre.com

02 556 49 60

Rue Henri-Joseph Genesse 1, 1070 Anderlecht