DIY: Een Sfeervolle Tuinhaard Creëren

DIY: Een Sfeervolle Tuinhaard Creëren

Met zonnige dagen worden tuinfeesten en barbecues steeds populairder. Wat jouw tuinfeest helemaal compleet maakt is een sfeervolle en gezellige tuinhaard. Met een beetje tijd en een paar materialen kun je zelf een tuinhaard maken.

Materialen Voorbereiden

Om een tuinhaard te maken heb je een aantal materialen nodig. Om te beginnen heb je een metalen of gegalvaniseerde buis, of een oude gasfles, nodig. Je hebt ook stenen of blokken beton nodig, aangezien deze de basis vormen voor je haard. Daarnaast heb je ook zand, een zaag en cement nodig.

De Tuinhaard Bouwen

Het bouwen van een tuinhaard begint met het bereiden van je basis. Met een zaag kun je de buis of gasfles in de juiste afmetingen snijden. Dan kun je de stenen of blokken beton op hun plaats leggen en deze met cement aan elkaar verbinden. Vervolgens kun je de buis of gasfles in het midden plaatsen. Zorg ervoor dat deze goed wordt vastgezet zodat hij niet kan wiebelen.

De Tuinhaard Afwerken

Nu de basis van je tuinhaard is gelegd, is het tijd om deze af te werken. Om dit te doen, heb je zand nodig om de basis van de haard te bedekken. Je kunt ook kleine stenen of blokken beton toevoegen aan de buitenkant van de haard, zodat deze er mooi uitziet.

Dit was een korte uitleg over hoe je een tuinhaard kunt maken met behulp van een buis of gasfles, stenen of blokken beton, zand en cement. Met een beetje tijd en wat creativiteit kun je een sfeervolle tuinhaard creëren die iedereen zal bewonderen!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *